tiistai 1. kesäkuuta 2010

Tiistai

Kiitos kommenteistanne :)
Tässä Sunnuntain viimeiset ompelukset. Ja viimeiset vähään aikaan, nyt on ompelukiintiö täys ja tökkii.

Ensimmäisenä Tilda siivet. Miehen päätös kahdesta: lintu vai siivet. Sydämiä on jo monta...

Sitten liina:
Ja molemmat:
Neulontakorivaunullekin piti keksiä jotain ja tälläinen siitä tuli mummon vanhasta lakanasta askarreltuna:

Jomman kumman tytön ala-asteella tekemä liina pääsi käyttöön. En muista kumpi tän on tehnyt, mutta aika vanha se on. Likathan on jo 16 ja 19.
Kokonaiskuvaa:

Johtoja taas näkyvissä... Pitäisi piilottaa ne jotenkin...

Kohta pitäisi aloittaa leivontaurakka. Meinaan tehdä kaikki tarjottavat itse lauantaisiin juhliin. Kyllä ne varmaan onnistuu, pakko onnistua. Ennen on äiti tehnyt aina kakkupohjat ja auttanut, mutta nyt täytyy selviytyä itse.
Äiti pääsi eilen sairaalasta oltuaan siellä kolme kuukautta. Nyt käy kotihoito ainakin kaksi kertaa päivässä. Enpä olisi uskonut, että tässä käy näin. Äiti on vasta 64-vuotias.... Olin aina siinä ajatuksessa, että kun olen eläkkeellä, käyn sitten vanhoja äitiä ja iskää auttamassa. Äidillä ei ollut mitään sairautta ennen, ei mitään lääkitystä ja yhtäkkiä: pum! Kuolemaan johtava sairaus. Syöpään verrattavissa, mutta harvinaisempi.

Ei siitä sitten sen enempää. Mitähän sitä leipoisi ensimmäisenä? Eilen ostettiin 5 kg jauhoja, 2 kg sokeria, tomusokeria, 2 margariinia ym. eikä silti muistettu kaikkea ostaa. Jokaisesta suunnitellusta leipomuksesta puuttuu jotain, ainakin melkein jokaisesta. Jotain kyllä pystyn jo tekemään, illalla uudestaan kauppaan...

7 kommenttia:

Eva-Liisa kirjoitti...

Ompa tosi mahtavaa kuulla että äitisi on parantunut. Se on niitä ilon aiheita tässä elämässä. Onkohan ihan niin että ihme on tapahtunut?!

teillä on kaunista. Ja kauniita ompeluksia.

Oikein mukavaa juhlien valmisteluja ja itse juhlaa!

Sirutuuli kirjoitti...

Ei hän kokonaan parane, mutta on se mukavampi, että voi olla kotona. Vaikka onkin petipotilas, ei pääse liikkumaan. Mutta koti on aina koti :)

Sirutuuli kirjoitti...

Ainiin, kiitos :)

MaMMeli kirjoitti...

Ompa sinulla touhua siellä, juhlat on mukavia, mutta ne teettää paljon aina emännälle töitä. Meidän tuleva miniäkin pääsee ylioppilaaksi ja sitä mekin menemme juhlimaan:) Mukavaa, että äitisi pääsi kotiin, mikään ei voita omaa kotia <3

Miia kirjoitti...

Tosi kiva että äitisi pääsi kotiin :)

Sirutuuli kirjoitti...

Niin on, tänään käymme heillä illalla. Saa nähdä, miten on ruvennut arki rullaamaan.

Ranu kirjoitti...

Ensikertalaisena kylässä, sullahan on kaikenlaista ihanaa täällä!